Skocz do zawartości

Witaj gościu! Zarejestruj się tutaj, aby móc w pełni korzystać z funkcji forum. Zachęcamy Cię również do pisania postów i uczestniczenia w forumowym życiu!

Jeżeli jesteś już użytkownikiem naszego forum, zaloguj się klikając tutaj.

____________________

Twoi Administratorzy :)

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'team fortress 2' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Linki GWT
    • Facebook GWT
    • Hurtworld - Polskie serwery - hw69.pl
    • Metin2 - Medium/Hard - Zamoria.pl
  • Portal
    • Gazetka
    • Ciekawostki ze świata gier
    • Strefa pytań - dostęp dla gości
  • Fora gier
    • Fortnite
    • Minecraft
    • Counter Strike
    • Metin 2
    • League of Legends
    • Pokémon GO
    • Tibia
    • World of Tanks
    • Margonem
    • Gry FPP
    • Via WWW
    • Gry MMORPG
    • Gry TPP
    • Single Player
  • Ogólne
    • Pogaduszki
    • FanArt
    • Kącik Codera
    • Konsole
    • Projekty użytkowników
    • Zareklamuj się u nas
    • Handel
  • GryWamTu.pl
    • TeamSpeak3
    • Forum
  • INNE
    • Kosz
  • Klub GWT Witajcie
  • Kółko Kolędowe Zapraszam
  • Kółko Kolędowe Zapraszam

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Skype


Gadu-Gadu


Gram w


Ulubiona gra


Lokalizacja


Hobby


Urlop


Funkcja na TS

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam. Piszę ten post w związku z problemem zaistniałym na moim kliencie Steam. Jeśli napisałem to w złym dziale proszę o przeniesienie. Kiedy jak zawsze chciałem sobie spokojnie zagrać w team fortress 2 i kiedy jak zawsze pokazało się okienko "Przygotowywanie do uruchomienia Team Fortress 2" po kilku sekundach znikneło a gra się nie włączyła. Nie pokazało się żadne powiadomienie o błędzie. Po prostu zniknęło, zamknęło się. Próbowałem wszelakich sposobów; Sprawdzałem spójność plików gry, reinstalowałem całego Steama wraz z grą. Napisałem wątki takie jak tu również na innych forach m.in. Steamcommunity. Bez skutku. żadnej odpowiedzi nie uzyskałem. Więc zdecydowałem się napisać to na forum które wcześniej mi pomogło technicznie (czyli oczywiście Grywamtu). Wiem że błąd raczej nie leży w moim sprzęcie ponieważ wcześniej gra śmigała totalnie prawie bez lagów. Mój system to Windows 7 Home Premium. Nie wiem czy to ma znaczenie ale wcześniej miałem jeszcze problem z STEAMUI który zdołałem rozwiązać usuwając ten plik i restartując komputer. Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję.
×

Powiadomienie o plikach cookie

Prosimy o akceptacje Regulaminu Forum Regulamin