-
Content Count
32 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutralnyAbout Sheriss

-
Rank
Coś wie o grach
Profile Information
-
Recent Profile Visitors
7,739 profile views
-
Od kiedy tak tryskasz bezinteresowna pomocą ? Nie ma sprawy, przecież zwierzęta nie są niczemu winne. Ustawiam.
-
Ni etylko coca colą. Dodaj przede wszystkim, że orginalną. Nawet ząb zacznie sie rozkłądać
-
Hej. Co się stało z twoim forum ? Jakim forum ? Nie ma w temacie mowy o jego forum//FreeZzz
-
Nie przejmuj się, lepsza nie jestem. Jak nie ma mojego Mena u Mnie to siedze w sumie cały dzień
-
Niby jak mam się przywitać z Użytkownikiem ? Hmm ... Jednak trzeba porozmawiać z Dark o degradacji twojej osoby. Z tego co wiadome dostałeś ostatnią szansę i tak na marginesie nie publikuj moich danych bo dobrze wiesz czym się to kończy. Screen posiadam i przedstawie go właścicielowi forum. UrbanGamerPL co porabiasz w wolnych chwilach ?
-
Hey Spam,Słowne//FreeZzz
-
Temat jest widoczny. Jeśli tak bardzo chcesz to wysyłamy w ciagu 3 dni do adminów prace, nie publikujemy tutaj.
-
Wyzywasz na pojedynek z tym plusem, że wszystkik wziąłeś przeciwko Mnie. Ocena prac nie będzie obiektywna
-
Temat nei ejst do twoejgo żałosnego spamu, raporcik poleciał razem z ss trollku he he he
-
Nie strasz raportami bo się nie boje. Nie bierz się za coś czego nie umiesz. Prace takie robi dziecko 5 letnie. Mój siostrzneic 3 latek lepsze robi.
-
Ja w rok w rok pomagam. Tak naprawde dzięki sieci Play w której mam numer telefonu.
-
[Rozpatrzony] Przywrócenie Shoutbox'a
Sheriss replied to Subtelny's topic in Sugestie i opinie o forum
Przywrócenie SB zpowoduje masowe awantury, hejtowanie, troling i inne tego typu zjawiska. Na nie.