Jump to content

Witaj gościu! Zarejestruj się tutaj, aby móc w pełni korzystać z funkcji forum. Zachęcamy Cię również do pisania postów i uczestniczenia w forumowym życiu!

Jeżeli jesteś już użytkownikiem naszego forum, zaloguj się klikając tutaj.

Twoi Administratorzy :)

Santiago

User
    3
  • Last visited

• Days Won

1

Everything posted by Santiago

1. 1. Nick użytkownika ubiegającego się o kanał VIP: 2. UID: 3. Nazwa twojego kanału VIP: 4. Podaj przybliżoną średnią ilość użytkowników na twoim kanale: 5. Jeśli masz już u nas kanał prywatny podaj jego numer: 6. Opisz w skórcie dlaczego chciałbyś otrzymać u nas kanał VIP: 7. Wypisz gry w które najcześciej gracie razem na kanale: 8. Podaj średnią wieku na swoim kanale: Odpowiedzi udziel nastepująco: 1. El Santiago z Szczecina 2. vEaXanv0CHCcgwinDm/do0MdLI0= 3. WBS 4. 9 5. 374 6. Nie chcemy zapełniać kanałów publicznych, a mój kanał znajduje się daleko w drzewku kanałów. Kiedyś już posiadałem vipa i nie sprawialiśmy problemów 8) 7. Fortnite, Fifa 8. 16
  2. 1. Nick użytkownika ubiegającego się o kanał VIP: 2. UID: 3. Nazwa twojego kanału VIP: 4. Podaj przybliżoną średnią ilość użytkowników na twoim kanale: 5. Jeśli masz już u nas kanał prywatny podaj jego numer: 6. Opisz w skórcie dlaczego chciałbyś otrzymać u nas kanał VIP: 7. Wypisz gry w które najcześciej gracie razem na kanale: 8. Podaj średnią wieku na swoim kanale: 1. Santiago 2. vEaXanv0CHCcgwinDm/do0MdLI0= 3. Domóweczka u Santiago 4. 9-12 5. 374 6. Często ze znajomymi śmieszkujemy lub gramy w gry. Nie chcemy przez to zaśmiecać kanałów publicznych, a mój kanał prywatny jest położony bardzo daleko w drzewku kanałów. Jesteśmy jedną z większych ekip na teamspeaku, więc czemu by nie dostać własnego kanału VIP, którego można szybko znaleźć?? 7. Fifa, Minecraft 8. 17
  • Create New...

Important Information

Prosimy o akceptacje Regulaminu Forum Guidelines