Jump to content

Witaj gościu! Zarejestruj się tutaj, aby móc w pełni korzystać z funkcji forum. Zachęcamy Cię również do pisania postów i uczestniczenia w forumowym życiu!

Jeżeli jesteś już użytkownikiem naszego forum, zaloguj się klikając tutaj.

Twoi Administratorzy :)

Radek1288

Poster
    439
  • Last visited

• Days Won

29

Everything posted by Radek1288

1. jak zmienić ip na ip???
  2. Witam. Wymagania na kanał VIP, nie zostały spełnione. Pozdrawiamy, Administracja TS3 GWT .
  3. Cześć, Dziękujemy za pochwałę naszego administratora. Zostanie on na pewno wynagrodzony. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że tak dobrze odbieracie naszych administratorów! Pozdrawiam Rαdєк1288.
  4. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]), Pozdrawiamy, Administracja TS3 GWT.
  5. Musisz podać średnią ilość osób, ponieważ jest to wymagane. Pozdrawiam Rαdєк1288.
  6. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]), Pozdrawiamy, Administracja TS3 GWT.
  7. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]), Pozdrawiamy, Administracja TS3 GWT.
  8. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]), Pozdrawiamy, Administracja TS3 GWT.
  9. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]), Pozdrawiamy, Administracja TS3 GWT.
  10. Radek1288

Nowa Ranga

Daj jeszcze propozycje ikonki do tej rangi w wymiarach 16x16
  11. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]),    
  12. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]),   
  13. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]),  
  14. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]),  
  15. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]), 
  16. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]),
  17. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]),
  18. Radek1288

Wisielec

To może będzie literka "R"
  19. Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]),
  20. Po do głębszym przeanalizowaniu całego podania mogę stwierdzić, że należy Ci się szansa. Podanie całkiem sensownie napisane. Widać, że też się starasz poprzez napisanie tych kilku tematów 😉
  21. Cześć Wystarczy, że wejdziesz na którykolwiek kanał "Centrum Pomocy" i poprosisz administratora, aby stworzył Ci kanał
  22. Raczej to było celowe nawiązanie do mojego opisu. A tu masz to co napisałeś widać słaba pamięć w tak młodym wieku.
  23. Jeżeli mogę mieć swoje zdanie to jestem na Nie. Argumentując to moimi przekonaniami Pisanie disów na admina raczej nie jest na miejscu gdyż słowo "Dis" oznacza: " Cięta riposta. Zgasić kogoś dobrym tekstem, zdisować." co można rozumieć z równoczesną obrazą, a jeżeli chodzi o użytkowników to nie wiem czy też byli by zadowoleni, że ktoś przysłowiowo mówił "co robi jego stara". Po drugie znajdą się osoby, które będą to nagrywać i np. wstawią na YouTube i takie filmiki mogą naruszyć opinie publiczną o serwerze GWT Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem byłby freestyle.
  24. Ale jeśli była to pewnie została usunięta z powodu małego zainteresowania.
  25. Wydaje mi się, że kiedyś już była taka ranga.
  • Create New...

Important Information

Prosimy o akceptacje Regulaminu Forum Guidelines