Witaj.
Przyszedłeś do mnie na CP i poprosiłeś bym się wypowiedział ponieważ chcesz "odkupić swoje grzechy", dlatego spełnię Twoją prośbę i powiem co o Tobie myślę.
Zacznijmy od sprawy z naszym byłym administratorem Benkiem, którego serdecznie pozdrawiam .
Kolega Cię banował, bo po prostu cały czas łamałeś regulamin lub omijałeś bana, a Ty zachowałeś się bardzo agresywnie w stosunku do niego.
Bardzo mi się to nie spodobało, te całe grożenie pobiciem itp, to było jak dla mnie bardzo szczeniackie zachowanie, a z tego co wiem to nie masz 13 lat by zachowywać się w ten sposób.
Ale no dobra twierdzisz, że się zmieniłeś , i przepraszasz Benka za swoje zachowanie.
Aczkolwiek dzisiaj, byłeś na Centrum Pomocy i podnosiłeś głos, wręcz krzyczałeś na Arewara.
Przeprosiłeś, tak przeprosiłeś.
Fakt sam wybuchłem i powiedziałem Ci co nieco. Ale nie pozwolę by ktoś podnosił głos na mojego kumpla z administracji.
Ja jestem osobą bardzo pamiętliwą i aktualnie przynajmniej przez parę miesięcy nie zmienię swojego zdania co do Ciebie, jak dla mnie ban powinien być nadal aktywny.
Zobaczymy jak się wypowie reszta administracji, ale za dzisiejszą akcję na Centrum Pomocy swojego zdania nie zmienię.
Jeśli Twoje zachowanie w najbliższych paru miesiącach się zmieni to jeśli dostane możliwość wypowiedzi apropo Twojego unbana to będe za.
Odwołuje to co napisałem wyżej jestem stanowczo na NIE!
Pozdrawiam quikker.