deyxq Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 (edited) Dawid 18 Czas na wykonywanie zleceń? Zależne będzie to od mojego czasu oraz kończenia pracy. Programy którymi się głównie posługuję jest to Photoshop 2k19, Adobe Ilustrator, Cinema 4D oraz do tworzenia animacji After Effects. Grafiką zajmuję się spontanicznie, głównie tworzę darmowe zlecenia, lecz jeżeli chodzi już o prace w AE oraz C4D, są to już odpłatne prace. Jestem właścicielem pewnego projektu oraz forum ogólno-tematycznego. Poza grafiką, zajmuję się również tworzeniem małych skryptów oraz dodatków do serwerów gier. Poniżej załączam, tylko PARĘ przykładowych prac. Dziękuję za uwagę. Myślę iż nie ma co się rozpisywać w podaniach zbytnio, lubię prostotę oraz zwięzłość. Edited September 13, 2019 by deyxq 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Super prace. Masz bardzo intrygujący styl. Myślę, że ktoś taki przydałby się w Teamie Grafików, z uwagi na to, że wyróżnia się bardzo niekonwencjonalnym stylem grafik. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaseta VHS Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 No dla mnie super. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quikker Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Bardzo ładne prace, chciałbym kiedyś również zobaczyć jakąś Twoją pracę, na której nie będzie aż tyle szczegółów, lubie minimalizm. Mimo tego jestem zdania, że prace są świetne, i na całkiem dużym poziomie. A fajnie by było ujrzeć jakieś nowe grafiki, bo jak wszyscy wiemy nic nowego nie było dawnoooo. Pozdrawiam i powodzonka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deyxq Posted September 13, 2019 Author Share Posted September 13, 2019 13 minut temu, quikker napisał: Bardzo ładne prace, chciałbym kiedyś również zobaczyć jakąś Twoją pracę, na której nie będzie aż tyle szczegółów, lubie minimalizm. Mimo tego jestem zdania, że prace są świetne, i na całkiem dużym poziomie. A fajnie by było ujrzeć jakieś nowe grafiki, bo jak wszyscy wiemy nic nowego nie było dawnoooo. Pozdrawiam i powodzonka Jeżeli znajdę wolną chwilkę, to postaram się wykonać w sumie jakąś prostą oraz przejrzystą graficzkę typu "Header". Co do poziomu, staram się doszkalać oraz uczyć coraz bardziej w tej dziedzinie, taki leciutko samouk. Dziękuję wszystkim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arewar Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Podanie zaakceptowane. Prace ładne. Witamy w Ekipie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts