Popular Post StaliQ Posted August 17, 2018 Popular Post Share Posted August 17, 2018 Nick(TS3):STALIQ Unique ID:4EaavXW7VzGRUXg/Hnsxczvq73w= Powód blokdy: Obraża administratora Data otrzymania blokady:No już z 3 miechy będzie Odwołanie: Witam chciałbym prosić o unbana na tym serwerze ts3, dostałem go w sumie przez swoją głupotę. Wyzywałem i obrażałem panią Paule za co wyrażam skruchę, wiem że źle postąpiłem, chciałem się popisać przed kumplami. Na prawdę zrozumiałem swój błąd i obiecuję że nigdy go nie popełnię. Oczywiście przepraszam cię Pauliś za te wszystkie wyzwiska w twoją stronę i przysięgam, że już nigdy tego nie zrobię. 15 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VilO Posted August 17, 2018 Share Posted August 17, 2018 (edited) Oczywiście, znam staliqa dosyć długo. Wiem, że biedak się zmienił i bardzo żałuje tego co zrobił na super serwerze znajdującym się na komunikatorze teamspeak3 - grywamtu.pl. Aktualnie jesteśmy na innym serwerze, już nie takim super lecz chcielibyśmy to zmienić i wrócić na grywamtu.pl. Pozdrawiam, miłego dnia. Edited August 17, 2018 by VilO 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROOT TS3 pauliś Posted August 19, 2018 ROOT TS3 Share Posted August 19, 2018 StaliQ odezwij się do mnie w prywatnej wiadomości. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts