Liliana Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Pragnę złożyć podanie na grafika. Jestem nowa na forum, dlatego też myślę, że jeśli uda mi się pozyskać tą rangę szybciej się tutaj zaadaptuje, zyskam znajomości i doświadczenie. Grafiką komputerową zajmuje się już jakiś czas. Lubuje się głównie w projektach 2D pod gamedev ze względu na moje zainteresowania, ale bywają też inne tematyki. Zapraszam do lektury. Imię. OlaWiek. Sporo ponad 18.Czy możesz wykonywać zlecenia dla forum i stron sieci grywamtu.pl bez problemu? (Czas, ochota). Tak, po to składam podanie ;-) W granicach rozsądku oczywiście.Jakich programów używasz.Adobe PhotoshopAdobe IllustratorAdobe After EffectsAdobe InDesignPaintToolSai3Dmax Przykładowe grafiki. Daje w formie odnośników bo niestety niektóre projekty są bardzo duże, a nie chce by ktoś był zmuszony się "zaskrolować" : Pozdrawiam i czekam na rozpatrzenie podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadJoker Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Nie jest to jakaś zaawansowana grafika, ale do nas wystarczy. Małe tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dark_Side Posted August 31, 2015 Owner Share Posted August 31, 2015 Cześć Ola, mówił Tobie ktoś Ołi czy tylko ja mam takie skojarzenia z tym imieniem ;d? Do tematu. Bardzo ładnie wychodzą Tobie te loga. Aby sprawdzić Twoje umiejętności mogła byś spróbować zrobić baner naszej sieci wielkości 700x200px z napisem "grywamtu"? Ostatnio jeden grafik zrobił nam grafikę tła na naszego FanPage https://www.facebook.com/grywamtu mogłoby być coś na podobnej zasadzie. Kolorystyka dowolna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Phoenix Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Mi się pracę podobają. Na pewno są o niebo lepsze od innych osób, które startowały na stanowisko grafika. Ode mnie na tym moment Tak/Neutral, bo ocenie ostatecznie gdy wykonasz pracę, o którą prosił Darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liliana Posted August 31, 2015 Author Share Posted August 31, 2015 (edited) @Dark_Side , @ proszę, przygotowałam taki banner w trzech różnych wersjach: Statyczny v1: v2 bez grafiki w lewym, górnym rogu: Dynamiczny (animacja): Od siebie jeszcze dodam, że pracuje w branży, jak i studiuje grafikę komputerową, więc chyba aż tak źle nie jest Bywa też, że rysuje cyfrowo, więc tego typu formy graficzne, gdyby były potrzebne również byłabym w stanie zaprojektować. Edited August 31, 2015 by Ayagraf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Phoenix Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Hoho! Mi się podoba! Miodzio Napis idealny, kolorystyka dobrze dobrana, światło idealnie rzucone, C4D i świetliki dobrze zastosowana, a nie nawalone w X ilości jak niektórzy pseudo graficy robią. Nie ma pikselozy i przykuwa oko. Duże tak! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadJoker Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Tak, mam w planach pewną propozycję dt. forum, a graficy się przydadzą. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dark_Side Posted September 1, 2015 Owner Share Posted September 1, 2015 Grafika super, od razu widać, że ma się do czynienia z zawodowcem. Z tego co widzę projektujesz również całe layouty stron pod metina? Co do baneru, to można by było spróbować dać logo i napis bardziej na środek grafiki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liliana Posted September 1, 2015 Author Share Posted September 1, 2015 Grafika super, od razu widać, że ma się do czynienia z zawodowcem. Z tego co widzę projektujesz również całe layouty stron pod metina? Co do baneru, to można by było spróbować dać logo i napis bardziej na środek grafiki? Projektuje website'y pod różne tematyki, nie tylko nawiązujących do gier. Co do banneru, to został specjalnie tak zaprojektowany. Gdyby dać treść na środek przysłoniłoby to postacie, co automatycznie zwaliło całą kompozycję i efekt wizualny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Phoenix Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Estetyka to postawa. Twoja praca jest bardzo dobra. Napis na środku popsuł by całą kompozycję ;_; Umiesz rysować zwierzęta na avatar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liliana Posted September 1, 2015 Author Share Posted September 1, 2015 Estetyka to postawa. Twoja praca jest bardzo dobra. Napis na środku popsuł by całą kompozycję ;_; Umiesz rysować zwierzęta na avatar? Zależy jakie. Koni np. nie umiem Nie mogę ogarnąć ich anatomii podczas rysowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadJoker Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wszyscy są na tak, więc witamy. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts