Kaseta VHS Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Witam nie wiem czemu ale ktoś odrzucił mi propozycje rangi dla Was. Nawet nie było podanej odp i nie wiem o co tu chodzi. Chciałem zgłosić propozycję rangi ATS czyli american truck simulator. Myślę, że ta ranga może się przyjmie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arewar Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Ja bym proponował, żebyś nie powielał tematów. Jeśli jakaś propozycja została odrzucona, były ku temu powody. Dostałeś informacje o rozpatrzeniu wątku w jego prefiksie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mystic Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Myślę że się nie przyjmie Gdybyś pytał czemu unlike to już chyba kolega wyżej ci wyjaśnił. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaseta VHS Posted January 23, 2018 Author Share Posted January 23, 2018 Napisałem pierwszą propozycje ale nie było odpowiedzi dlaczego było udrzucone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek1288 Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 (edited) ATS jest mniej popularną grą wiem, gdyż grałem w obie większość osób i tak zostało przy Euro Truck 2. Na NIE Ps. Nie twórz nowych tematów, gdy wcześniejszy został odrzucony. Pozdrawiam Edited January 24, 2018 by Radek1288 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaseta VHS Posted January 25, 2018 Author Share Posted January 25, 2018 Ok dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts