Popular Post StaliQ Posted May 6, 2018 Popular Post Share Posted May 6, 2018 Imię: Mateusz Wiek: 16lat Nick z TS3: STALIQ Dyspozycyjność: Jestem bardzo aktywny, siedzę praktycznie codziennie, przeważnie ponad 4/5 godzin. Unique ID:pIuc8ZdgDcv/F/bU6SxG5iQD2uk= Coś o sobie:A więc mam duże doświadczenie z ts3. Mam na imię Mateusz mam 16 lat. Mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim. Chodzę do 3 Gimnazjum. Jestem w miarę ogarnięty. Moje zainteresowania to piłka nożna, jeżdżenie na rowerze itp. Jestem bardzo przyjazną osobą oraz lubię sobie czasem pośmieszkować. Jestem otwarty na nowe znajomości. Pomocna ze mnie osoba. Lubię z kolegami grać w różne gry. Aktualnie należę do vip4 ale też siedzę często na vip2. Jak prowadziłbyś event?: Starannie aby o niczym nie zapomnieć Jakie masz pomysły na eventy?: Częstsze karaoke 4fun i więcej turniejów z Counter Strike Global Offensive. 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arewar Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Znam cię trochę i to właśnie skłania mnie, żeby być na nie. Odrobinę za bardzo trollujesz. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek1288 Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Tak się zdarzyło, że ja też znam twoją osobę i niestety również jestem na NIE Podam Ci kilka przykładów, żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr: - Tak jak Arewar napisał trollujesz w mniejszym czy większym stopniu - Posiadałeś też nie jednego bana za swoje nieodpowiednie zachowanie, które reprezentowałeś wraz z kolegami - Na forum też pisałeś różne bzdury w postach kolegów Więc podsumowując jestem na NIE. Pozdrawiam Radek. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanoxo Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 W dniu 6.05.2018 o 21:03, StaliQ napisał: lubię sobie czasem pośmieszkować. Tak jak nazwałeś to wyżej "śmieszkowanie" w naszym potocznym języku można nazwać swego rodzaju trollowaniem, co negatywnie nastawia mnie do Twojej osoby. Tak jak koledzy wyżej jestem na NIE. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post StaliQ Posted May 11, 2018 Author Popular Post Share Posted May 11, 2018 Kocham naszą najlepszą administrację! 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts