Jump to content

Witaj gościu! Zarejestruj się tutaj, aby móc w pełni korzystać z funkcji forum. Zachęcamy Cię również do pisania postów i uczestniczenia w forumowym życiu!

Jeżeli jesteś już użytkownikiem naszego forum, zaloguj się klikając tutaj.

Twoi Administratorzy :)

Negatywne zjawiska po "patchu"

Tutto Per Tutto
 Share

Recommended Posts

Piszę tutaj, bo nie wiem, kiedy się zobaczymy. Słuchajcie. Nie chce w żadnych wypadku Wam wtrącać się w to, co robicie, ja tylko próbuje doradzić.

Pierwszą rzeczą są sub-chanelle w Administracji. Tak właściwie, to po co to komu? Panuje zasada - krótko, zwięźle i na temat, i ona się sprawdza. Moim osobiście zdaniem wygląd sprzed aktualizacji był lepszy dla użytkowników. Mieli oni dwa kanały - Rozmowa z Administracją oraz - Chcesz kanał? Wejdź ... . Myślę, że te dwa kanały wystarczą do rozmowy z zainteresowanymi, nie potrzebne są dla nas pod-pokoje. My i tak mamy własne założone kanały niżej.

Drugą kwestią są ikonki. Ja rozumiem, wiem, oraz doceniam trud włożony w pracę. Chciałem tylko podkreślić, że te są mało czytelne. Na przykład ikonka - Dee Jay jest właściwie nieczytelna. Ta poprzednia była prosta i dobra. Ikonka VIP również ta poprzednia, fioletowa, była czytelniejsza od tej. Nawet te rangi nasze, naszej paczki, Administracji, poprzednie były czytelniejsze. Mi chodzi tylko o doradzenie Wam, kochana Administracjo, jak by to wizualnie z wyglądu lepiej wyglądało.

Trzecią kwestią jest zablokowanie połączenia się "na dwa konta". Uważam, że jest to bardzo złe, chyba, że tak musi być. Ja, zawsze siedzę na tsie, na swoim kanale ze znajomymi, a na drugim koncie jestem na dziale Rozmowy z Administracją. Jeśli ktoś wejdzie, to go słyszę i od razu z nim porozmawiam. A tak to, musiałbym teraz być z paką 10 osób na tym kanale, aby być tam, pomagać ludziom, ale móc też porozmawiać ze znajomymi. Grając w coś z Januszem na Gicie, Prezesem, jesteśmy w trzech na kanale swoim, żebyśmy rozmawiali i grali, a tak to nasze drugie konta mogłyby być tam, gdzie być zazwyczaj powinny, oraz czekały na samych zainteresowanych. Ale pamiętajcie. Ja podaje sugestię lepszego funkcjonowania.

• Owner

Co do tych sub-chanelli w Administracji to się zgodzę. Nie wiem po co to tak rozgraniczać. Podstawowy kanał do rozmowy z administracją wystarczy, a nie robienie dziesiątek kopii pod sobą.

Co do multi połączeni na TS to można to przestawić. Tak jak mówisz byłoby przydatne.

Ikonki to już kwstia gustu, zawsze można poprawić na czytelniejsze.

Pierwszą rzeczą są sub-chanelle w Administracji
Tu się zgodzę, powinien być pokój "niebo" jak był wcześniej. Pokój "administracja" (zamknięty). Oraz rozmowy z administracją.

Co do ikonek, zwiększyły się mianowicie zostały dodane ikony typu (jSA, SA, SSA, HSA, RooT oraz DJ) jak @UP kwestia gustu.

Trzecią kwestią jest zablokowanie połączenia się "na dwa konta
Tutaj muszę się z Tobą nie zgodzić. Mianowicie gdy zakładamy bota muzycznego, musimy mieć dwa konta. To akurat jest potrzebne.

Ja, zawsze siedzę na tsie, na swoim kanale ze znajomymi, a na drugim koncie jestem na dziale Rozmowy z Administracją.
Nie rozumie po co zakładasz 2 konto, skoro możesz siedzieć na jednym, i każdy wie że jesteś modem/adminem. Więc racjonalna osoba Ci "zapuka" bądź też napisze na priv.

Miglanc, myślimy o tym samym, a piszemy różne rzeczy.

Tutaj muszę się z Tobą nie zgodzić. Mianowicie gdy zakładamy bota muzycznego, musimy mieć dwa konta. To akurat jest potrzebne.

Mi chodzi dokładnie o to samo co Tobie, a mianowicie o to, że teraz jest zablokowane multikonto, dałem więc sugestię odblokowania tego :)

Nie rozumie po co zakładasz 2 konto, skoro możesz siedzieć na jednym, i każdy wie że jesteś modem/adminem. Więc racjonalna osoba Ci "zapuka" bądź też napisze na priv. 

Racjonalna osoba przeczyta nazwę pokoju - Rozmowy z administracją' , zobaczy, że nikogo nie ma i tyle. Nikt nie będzie przecież szukał po całym tsie admina. Mając 28 kanał, lepszym rozwiązaniem dla mnie jest wejście na drugie konto i tym drugim kontem siedzieć na Rozmowach z administracja :)

Edited by Tutto Per Tutto
  • Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Prosimy o akceptacje Regulaminu Forum Guidelines