Jump to content

Witaj gościu! Zarejestruj się tutaj, aby móc w pełni korzystać z funkcji forum. Zachęcamy Cię również do pisania postów i uczestniczenia w forumowym życiu!

Jeżeli jesteś już użytkownikiem naszego forum, zaloguj się klikając tutaj.

Twoi Administratorzy :)

Lord_Phoenix

ExModerator
    258
  • Last visited

Everything posted by Lord_Phoenix

1. Lord_Phoenix

Best of Metal

Metal i rock to kozak gatunki chelsea grin i slipknot epickie zespoly
  2. Polecam wlanie soku pomarańczowego XDD
  3. Gra ktoś w lola teraz? c:

4. Typ: Avatar + Sygnatura Rozmiar: Na forum Tematyka: Anime Kolorystyka: Obojętna Napis: Lord Phoenix Informacje dodatkowe: Avatar niech będzie wycięciem z sygnatury bez napisu
  5. Grałem w CS:GO zanim nie było skinów i wtedy było dobre community. Jak tylko wprowadzili skiny, a ludzie zamiast gracz turniejowe to chodza po respie i robią tricki na swoich pixelowych nożach to mnie krew zalewa. Potem zaczęły od minecraftowych youtuberów powstawać openingi, a dzieci chciały być jak one i ta plaga sie przeniosła. Mam tysiące godzin rozegranych w CS:GO, 2-3 letni staż i setni gier turniejowych, więc mogę śmiało ocenić, że gra spadła na psy...
  6. Mój kolega od początku grał na wh + trigger i przez pół roku nie dostał bana ok 150 wygranych miał na koncie...
  7. I też jest dużo cheaterów/boostów/smurfów, więc system rankingowy to dno... U mnie 3/4 znajomych ciśnie na swoim już 20 koncie z rzędu na cheatach wku*wiając innych graczy...
  8. CS1.6 - Klasyk i miłe wspomnienia CS;GO - Skiny i banda dzieci
  9. Lord_Phoenix

PS3

Dlaczego? Najbardziej jest to opłacalne. Możesz też poczekać na promocja na PS Storze na Crysisa i wtedy wyrwiesz za te 30-50 zł chyba, że w grę wchodzi tylko pudełkowa wersja Media Markt na pewno masz gdzieś w pobliżu to się przejedź i kup lub w empiku zapytaj sie czy nie maja uzywanych i możesz zobaczyć stan + odpalić grę czy działa ;)
  10. Lord_Phoenix

PS3

Za 30 zł możesz już używkę kupić. Zobacz czy w twoim mieście jest skup gier. Jak nie to allegro nawet tanio xd
  11. Tak. Prace są na dobrym poziomie. Najbardziej podoba mi się ta ostatnia. Przyda nam się taka osoba w teamie! Ja Cię widzę w grafikach
  12. 15. Zakaz podawania TS3 swojego servera. (Wyjątek to podanie nr. kanału na naszym serverze ts.grywamtu.pl) (Kara: usunięcie IP)
  13. Zły dział. Co ma związanego MC z twoim problemem dotyczącym założenia serwera TS3? Kup licencje na 50 slotowego TS3, bo tyle ci wystarczy i postaw na jakimś vpsie. Na necie masz mnóstwo tutoriali. +popraw temat, bo będę zmuszony wyciągnąć konsekwencje.
  14. Lord_Phoenix

PS3

Shadow of Collosus
  15. Najważniejszych rzeczy nie napisałeś xd Rate : Exp: - Fishing: - Catch: -
  16. wiem, że jestem spoko
  17. The better polish Naruto Shippuden serwer is WoN - World of Naruto. More character, monster and quest
  18. Oni robią oczy ale to tylko mój squaaad! Polecam i zapraszam. Masz moje błogosławieństwo
  19. Lepszy tytuł: CS:GO Opening #01 bo ten jest strasznie chaotyczny + nigdy nie pisz w tytule co trafiłeś, bo nikt nie będzie chciał tego oglądać... Kosa fajna Co taka niska ranga?^^
  20. Ja mam DMG/MGE, więc jeżeli masz mge-lem to mozna pograc turnieje. Moze lepiej stworzyc kanal na ts3, bo na publicu beda nam trolle wbijac itp...
  • Create New...

Important Information

Prosimy o akceptacje Regulaminu Forum Guidelines