Jump to content

Witaj gościu! Zarejestruj się tutaj, aby móc w pełni korzystać z funkcji forum. Zachęcamy Cię również do pisania postów i uczestniczenia w forumowym życiu!

Jeżeli jesteś już użytkownikiem naszego forum, zaloguj się klikając tutaj.

Twoi Administratorzy :)

Kaseta VHS

User
    134
  • Last visited

• Days Won

5

Everything posted by Kaseta VHS

1. Ja nie mam aż takiej pamięci żeby pamiętać nicki ludzi oraz ilu ich było ale ja myślę że ranga może się sprawdzić nie musi ale może. Ja tylko proponuję nic więcej.
  2. Dzień dobry. Składam propozycję rangi dla graczy "Gracz Konsolowy", ponieważ widziałem na Grywamtu kilku ludzi którzy grają na konsoli więc pomyślałem sobie, że złożę taką propozycję a ponadto sam gram na konsoli. Mam nadzieję że przyjmiecie moją propozycję. Tutaj w załączniku przesyłam ikonkę. Pozdrawiam Kaseta
  3. Jak by ktoś nie widział to GTX 960 była ostatnią kartą, którą dało się z windows xp połączyć. Może sobie zrobię taką machinę.

4. Jeszcze działacie na windows 98. Dowód https://imgur.com/a/spHK6ak

5. Dzień dobry

1. BeneK

BeneK

Dobry wieczór :) 

6. Keep calm and basse hohen

7. Nick(TS3): ♫ĶÄŠĔȚǺ VHß♫ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ÊĹ ɃĹȀƝČŎ Nick administratora: Tanatos Twoje Unique ID: FUeedp+v06feehZSoOzyUItuP/M= Opis (za co pochwała): Tanatos to dobra osoba. Miła przyjazna i pomocna. Co tu dużo mówić dobry admin.
  8. Nie mam co prawda minecraft ale zareklamować mogę. Suby może mam mało ale tak szczerze czy to ma znaczenie. Tutaj namiar do mnie: Maciejdiabloiii@gmail.com
  9. Top: Akali, Fiora JG: Evelynn Mid: Irelia, Akali Adc: MF Support: Janna
  10. avatar spoko: 8/10 sygnatura też spoko 7/10
  11. 13 Chłopiec czy dziewczynka?
  12. Ja Jaki masz sprzęt audio w domu?
  13. To są według mnie te same imiona.
  • Create New...

Important Information

Prosimy o akceptacje Regulaminu Forum Guidelines