Jump to content

Witaj gościu! Zarejestruj się tutaj, aby móc w pełni korzystać z funkcji forum. Zachęcamy Cię również do pisania postów i uczestniczenia w forumowym życiu!

Jeżeli jesteś już użytkownikiem naszego forum, zaloguj się klikając tutaj.

Twoi Administratorzy :)

Beaavis

User
    34
  • Last visited

• Days Won

1

Everything posted by Beaavis

1. Witam również, dziękuje wzajemnie Witaj
  2. Grałem i mogę polecić grę Ciekawa oraz wciągająca
  3. Jak dla mnie gra bez sensu i dla dzieciaków :d
  4. Napisane fajnie ale strasznie dużo czytania heheh
  5. ❤ Pupilek ραυℓiś ❤

6. Siema, jestem Dawid Mieszkam w Berlinie Interesuje się informatyką Co by tu więcej pisać Pozdrawiam wszystkich
  7. Witam, poszukuje kogoś do wspólnych gier na nowy sezon Wymagania: 1. Umiejętność grania na swojej linii 2. Minimum 17 lat + 3. TeamSpeak wymagany 4. Minimum G4 Ja gram na supporcie więc fajnie by było jak byłby to adc Zapraszam na priv
  8. Jeżeli to projekt na dłuższy czas to odezwij się do mnie na priv
  9. Prokurator, polecam serdecznie
  10. Beaavis

Prace by Empi :D

Grafiki spoko, leci + Estetyczne wykonanie oraz widać,że siedzisz w tym trochę już Polecam serdecznie
  11. Raczej wątpię, filmik zrobiony pod wyświetlenia
  12. Na pewno się skuszę żeby wejść i zagrać Polecam oraz życzę powodzenia
  13. Typ pracy : Sygnaturki/Sygnaturka Rozmiary pracy : Taka jak na forum powinna być Tematyka : CS Kolorystyka : Czarno-Biała Napis: матушка мать Materiał : w google
  14. Cs 1.6 jakos sie jeszcze trzyma Do CS:Go nigdy nie byłem przekonany i nie będę
  15. Witam Wszystkich Serdecznie ♥♥♥ Wiele osób pewnie Mnie zna wiele jednak nie więc dla tych którzy Mnie nie znają to piszę. ♥ Nazywam się Dawid.♥ Mieszkam aktualnie w Niemczech ♥ Berlin ♥ Mam 17 wiosenek lecz zachowanie mam o wiele wiele więcej ♥ Moimi głównymi zainteresowaniami są : Piłka nożna. ♥♥ Rugby ( Sport który kocham) ♥♥♥♥♥ Siatkówka ♥♥ Koszykówka ♥ I ogółem uwielbiam sport ! ♥♥♥ Lubię również pograć w różne gry na komputerze lub telefonie ♥ Typu : Metin2( Prywatne serwery) Niżej podam nicki League Of Legend ( Trza wbić Diamenta ♥ ) Clash Of Clansh I wiele wiele innych gier jest Ich naprawdę masa ! Na ogół Jestem bardzo miłą oraz sympatyczną osobą!. Raczej chyba jak połowa tego serwera. ♥ Lubię wychodzić ze znajomymi. Robić imprezy ! I wiele wiele innych. ♥ Lubię również słuchać muzyki To by było na tyle w tym przywitaniu ! W razie czego pytać Misiaczki ♥♥♥
  16. Te 6 postać które wymieniłes są bardzo dobrymi postaciami tylko trzeba ogarniać A co do ciekawostek bardzo Fajne Dostajesz +
  17. Moim zdaniem za mało opisane te podanie
  18. Nie patrzeć na Staty Tylko czy dobry build Bo nie wiem to moja 2 Gra Tryndamere https://imageshack.com/i/ms5chlp
  • Create New...

Important Information

Prosimy o akceptacje Regulaminu Forum Guidelines