-
Content Count
926 -
Last visited
-
Days Won
73
Arewar last won the day on December 22 2020
Arewar had the most liked content!
Community Reputation
405 NiesamowityAbout Arewar

-
Rank
Elita
- Birthday December 13
TS3 Function
-
Funkcja na TS
HA
Profile Information
-
-
Gram w
Doom
-
Ulubiony Film
-
Ulubiony Film
Skazani na Shawshenk
-
Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]), Pozdrawiamy, Administracja TS3 GWT.
-
Wiadomość automatyczna Temat przeniesiono z forum: GryWamTu.pl > TeamSpeak3 do forum: Wnioski > TeamSpeak3 > GryWamTu.pl > Podania na kanał VIP
-
Witam, Proszę zgłosić się po kanał VIP na TeamSpeaku (kanał ★ Chcesz Kanał? Wejdź tutaj [AutoPoke]), Pozdrawiamy, Administracja TS3 GWT.
-
Arewar started following Administracja GryWamTu
-
Qunal awansuje na stanowisko New Admin
-
Witaj @xhadzik Administracja, nie ma obowiązku przedstawiać dowodów na jakiekolwiek działanie. ID które podajesz, nie jest zbanowane, więc o skardze, czy też odwołaniu, nie może być mowy,
-
Greka zrezygnował ze stanowiska New Admin
-
Czy posiadasz aktualną wersje aplikacji? Jeśli nie zaktualizuj proszę
-
Ja mam np ponad 2k połączeń, to widać na wiadomości od bota Dorotki, po wejściu na serwer. Czy pamiętasz ile połączeń ty miałeś w ostatnim dniu kiedy mogłeś się łączyć z GWT?
-
Nie, chodzi ile połączeń miałeś w sumie jak mogłeś się łączyć?
-
Ile miałeś w sumie połączeń? Próbowałeś łączyć się z innej Tożsamości? W jakich godzinach próbujesz się łączyć?
-
Podaj mi proszę swoj nick z TS i UID. Jaki komunikat miałeś zaraz po wyjściu?
-
Czy zostałeś odłączony z serwera podczas przebywania na nim, czy np wczoraj normalnie byłeś wyszedłeś i dziś już nie mogłeś wejść?
-
Prześlij proszę screen z komunikatem, jaki masz przy próbie logowania
-
Spróbuj połączyć się tekstowo: ● ts.grywamtu.pl ● ts3.grywamtu.pl ● Grywamtu.pl Jak się nie uda, daj znać.
-
Witaj @Rudy1 Przez jakie IP się łączysz z serwerem?